Nejnovější recenze ze sekce Digestoře
- Luxusní provedení(nerez a sklo) , málo hlučný a perfektní chod.
- Žádné jsem neobjevil.
Digestoř jsem si vybral podle vzhledu a hlučnosti. Vybíral jsem mezi dalšími třemi a jsem rád, že jsem vybral tento. Absolutně splňuje požadavky na ostrůvkovou digestoř jak funkčností (používáme ji s recirkulací) tak perfektním vzhledem. Výduchy nehyzdí plastové mřížky, ale jsou prolisované do nerezového pláště komínu. Obsluha je jednoduchá. Nezanedbatelná je i cena, za kterou se dá pořídit!
Všem doporučuji!!
- Velmi dobrý.
- Zpětná klapka je příliš netěsná.
Zboží doporučuji, ale zpětnou klapku doporučuji řešit jinak.
- Nic moc
- Ulomil se mi jeden z knofliku. Je moc hlucny.
Za tu cenu to vypada jako z ciny. Kupovat veci jen proto ze jsou z ceska uz nebudu.
- Odpovídá očekávání, výkonný, hlučnost celkem v pohodě.
- Dodávají je bez čelní lišty.
Dobrý poměr výkon cena.
- Naprosto spolehlivá, pěkný vzhled, snadná montáž.
- Tichý chod, pěkný design, snadná údržba (nejsou vidět otisky prstů jako u "nerezových").
- Zatím nic
Chtěl jsem černou, tichou digestoř, se snadnou údržbou, pokud možno i pohledově hezkou.
Zatím všechny vlastnosti toto zařízení splňuje.
- potřebovali jsme boční odsávání a toto byla nejlepší volba
za tu cenu super s bočním venti.
- Vysoký výkon a nízká hlučnost
Vysoký výkon a nízká hlučnost
- Design
- Není návod v češtině ( je jen polský )
Naštěstí je tu internet a návod CZ se dá sehnat:
- vykon a hlucnost,nema zadni vyvod
good
- světla dobrá,
- opravdu příliš hlučný - (pro nás)
asi bych volila méně hlučný
nemohu zatim recenzovat, zbozi mame ve sklepe
- super, tichá
dobrý kup
- Spolehlivý chod
Jednoduchost, výkon a spolehlivost.
ok
- design
- výkon
- doporučená značka
- hlučnost při nejvyšším výkonu
- lapač prachu
Kuchyň máme spojenou s obývákem, proto jsme hledali hlavně výkon a pěkný design, což tato digestoř přesně nabízí. Poměr kvalita/cena je taky slušný. Už žádné pachy po celém domě.Při nejvyšším výkonu je digestoř hlučnější, ale to snad jinak ani nejde. Důležité je že pojme všechen pach. Takže rozhodně doporučuji.
- Mega rychle poslani od Alza.cz, Ma sklapeci predni celo.Hlucnost je uchazejici.
- Je vyrobena z hrozne tenkeho plechu.Na prisroubovani zespodu skrinky jsou 2 predni otvory pro srouby pristupne, ale na zadni se neda dostat jsou uvnitr rozvodu vzduchu. To jaksi vyrobce vezvladl. Zaslepky se pri provozu zacinaji vymackavat a fouka kolem nich. Nandal jsem vsude pvc zaslepky od vyrobce a vysledek je ze kdyz se zapne, tak vzduch fuci vsude kolem. Jsem nucen vzit silikon a nacpat ho a utesnit. Zpetna klapka od vyrobce je opravdu na zasmani.Nechapu na co ma byt. Nijak netesni je kolem ni cca 4mm dira. Podle me jsem si ji kupoval ze MORA byla vzdy kvalita. Bohuzel asi uz ne. Jestli bude i tak dobre vyrobeny vetrak a vypinace, tak potes. Svagrova ma jiny model a je to to same. Asi tak... Zlata Amica ta je uplne jina liga.
Mora odsavace uz nikdy...
- Nádherný design, hezčí než na obrázku - jednoduché, zaoblené linie
- Velmi tichá
Naprostá spokojenost
- Oproti podobným výrobkům má odnímatelnou mřížku i ve výsuvné části (praktické na údržbu). Plně automatický provoz - spuštění vysunutím, nastavitelná síla odsávání.
- Složitější montáž do skřínky - zabírá hodně místa ve skřínce.
Dobrá cena - odpovídá kvalitě.
- chybí v ní truba k připevnění, ale v návodu je napsáno, že se musí dokoupit, opět další výrobek se seznamem věcí, které se musí dokoupit, aby to fungovalo
vizuálně dobrá, čas ukáže, jak dlouho vydrží